STUDIEREJSER TIL HELE VERDEN

AMSTERDAM - ATHEN - BARCELONA - BERLIN - BRUXELLES - BUDAPEST - DUBLIN - EDINBURGH - FIRENZE - GRANADA - HAMBORG - ISTANBUL - KRAKOW - LISSABON - LONDON - MADRID - MALAGA - MILANO - MOSKVA - NEW YORK - PARIS - PRAG - ROM - SKT. PETERSBORG - STORBRITANNIEN - WARSZAWA - WASHINGTON - WIEN

Stort udvalg og gode rejseoplevelser

Er I 10 personer eller mere, der skal ud på en grupperejse, skolerejse eller studierejse, kan Student & Business Tours blive jeres rejsepartner. Vi har et stort knowhow om et væld af faste destinationer, men vi kan også tilpasse en grupperejse eller skolerejse til netop jeres behov og til en destination efter jeres ønske.

Vi er specialiseret i at arrangere grupperejser, studierejser og skolerejser med alle former for transport og indkvartering, aktiviteter, udflugter, seværdighederog besøgs-arrangementer. Hvis I har specifikke ønsker til studie- eller virksomhedsbesøg finder vi præcis den løsning og kombination, I har brug for.

Fordi vi kender smutvejene til de mere specielle og ekstraordinære aktiviteter på en grupperejse eller studierejse, har vi de bedste forudsætninger for at planlægge og sammensætte den perfekte skole- og studietur, den ekstraordinære og eksklusive forretningsrejse, det interessante teambuilding-ophold og andre former for grupperejser. Og hvis I har et budget kan vores medarbejdere give god råd om hvilke destinationer der giver jer en rigtig god rejseoplevelse for pengene.

Gør jeres studierejse til en sikker succes

Der findes masser af spændende studierejser, hvor I kan komme tæt på verdenshistorien, I kan også opleve aktive vulkaner og gejsere helt tæt på. Hvis I vil tæt på Europas parlament og institutionerne i EU, hjælper vi jer gerne med at arrangere møder. I kan også tage på tur til det skotske højland og bo på et hostel for jer selv - eller I kan besøge landbrug og skovbrug i udlandet.

Besøg en skole, et destilleri, en bilfabrik, en vingård eller et laboratorium. Vi kan også arrangere besøg i et ungdomsfængsel, på et avisforlag, et TV-selskab, et vandrensningsanlæg, et atomkraftværk eller et bryggeri.

 

Studierejser til storbyer

FÅ INSPIRATION TIL JERES NÆSTE STUDIETUR HER >